© Janine Doornenbal Parijs maart 2011

Contact

Adres

Als je een afspraak wil maken of iets wil vragen, dan kan je mij bellen, sms-en, whatsapp-en of een e-mail sturen. Uiteraard mag je ook het contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Zonnelaan 166, 3712 XH Huis ter Heide
telefoonnummer: 06-27070393
Email: janinevanveen@outlook.com

Kamer van Koophandel: 68962975
AGB code praktijk: 9063738
AGB code Janine van Veen: 90104439

Routeplanner

Overige informatie

Een intakegesprek duurt een uur en kost €50,-. Een begeleidingssessie duurt maximaal anderhalf uur en kost €70,-. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
Samen bepalen we de duur en het aantal sessies.

 

De tarieven zijn gebaseerd op gesprekken in mijn praktijk in Huis ter Heide.

 

Ik ben geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg in de vakgroep VPMW (www.de-nfg.nl registratienummer 8692). Voor veel cliënten bestaat de mogelijkheid om mijn behandelingen vergoed te krijgen bij de zorgverzekeraar, via deze link treft u een overzicht. Enkele zorgverzekeraars eisen dat zorgprofessionals, naast een registratie bij een erkende beroepsorganisatie, ook geregistreerd zijn bij een koepelorganisatie. Lees daarom altijd zorgvuldig de (aanvullende) polis van de zorgverzekeraar. Ook kunt u informeren bij de gemeente naar een AWBZ-vergoeding (Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten) of persoonsgebonden budget. Soms zijn er ook mogelijkheden via andere uitkeringsinstanties.

 

Ik ben opgenomen in het RBCZ/TCZ register onder licentienummer 171324R

 

Ik ben ingeschreven bij Klachtenportaal Zorg, een klachtenregeling die voldoet aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

 

Mijn website www.rouwenverlies.net is opgenomen in de Databank Professionals rondom de dood. Meer informatie over de dood kunt u vinden op www.overdedood.nl